د هلمند پوهنتون د تهیه او تدارکاتو لوی مدیریت خبرتیا

helmand@123
تالارونه

د هلمند پوهنتون ریاست خپل  د غونډو د تالارونو د ترمیم پروژه د لمړي ځل داوطلبی لپاره اعلانوي؛ نو ټول په شرایطو برابر شرکتونه چي د داوطلبي په پروسه کي د برخي اخيستلو لپاره لیوالتیا لري کولای سي چي د ۱۴۰۳/۴/۶ نیټي څخه بیا تر۱۴۰۳/۴/۲۷ نیټي پوري خپل درخواست پاڼي د هلمند پوهنتون د تهیه او تدارکاتو عمومي مدیریت ته د (۵۸۰۰۰۰) پينځه سوه اتیا زره افغانۍ د آفر تضمين  سره وسپارئ او شرط پاڼه ترلاسه کړئ.

تر یادي نېټې وروسته او د انټرنیټ له لاري را رسېدلي افرونه د منلو وړ نه دي.

د آفرونو پرانستنه په ۱۴۰۳/۴/۲۸ لمریزي نېټې چي د پنج شنبې ورځي سره سمون لري،  د هلمند پوهنتون ریاست مقام کي ترسره کیږي.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ - ۹:۵۴

اگاهی استخدام

موسسه تحصیلات عالی هلمند برای سال 1444 هجری شمسی برای اولین بار به کادر علمی در مقاطع دکترا، ماستری و لیسانس در دیپارتمنت های زیر نیازمند است:
دانشکده کشاورزی:
گروه اقتصاد کشاورزی (اول) . . .

Mon, Jan 23 2023 9:45 AM

اطلاعیه آغاز تدریس

اطلاعیه آغاز فرآیند تدریس
به اطلاع کلیه دانشجویان مرتبط با دانشگاه هیرمند که پس از قبولی در آزمون کانکور به دانشگاه مذکور معرفی شده اند و همچنین دانشجویانی که در حال حاضر در این دانشگاه . . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ - ۹:۳۵

اطلاعیه آزمون کنکور متفرقه/ معلولین مدارس دینی، شعبانة و دانشکده های تخصصی

به اطلاع کلیه داوطلبانی که در دانشکده های شبانه، شرعی و تخصصی پیش ثبت نام کرده بودند و به دلیل مشکلاتی در . . .

بازگشت به اطلاعیه ها